11-oji „Susitikime virtuvėje“ nugalėtoja Jolanta Balčiuvienė gerbėjus sužavėjo vištienos kepsneliais Spausdinti
Penktadienis, 20 Lapkritis 2009 19:44

37-ių Jolantą Balčiuvienę iš Vilniaus vyras ir draugai ne kartą įkalbinėjo dalyvauti TV3 žaidime „Susitikime virtuvėje“. Ji vis atmesdavo jų pasiūlymus, kol vieną dieną pati, niekieno neraginama, užpildė dalyvio anketą.



Ir štai moteris jau žaidimo superfinale. Jos firminiai vištienos kepsneliai „Iki“ parduotuvių pirkėjams patiko, o Jolanta uždirbo kelis kartus daugiau nei tikėjosi – 633, 66 litus.
„Pirmą kartą gamindama patiekalą viską darau pagal recepto nurodymus, nes smalsu pasižiūrėti, koks turi būti skonis, o paskui jau improvizuoju, ko nors įdedu arba išimu“, – sako Jolanta.

Taip atsitiko ir su vištienos kepsnelių receptu, kuriuo su „Susitikime virtuvėjė“ nugalėtoja pasidalino draugė.

Jolantai ruošti maistą niekada neatsibosta ir tai, ko gero, yra didelis džiaugsmas jos šeimai – vyrui ir trims vaikams.

Jolanta dirba savo individualioje įmonėje, užsiimančioje reklama. Laisvalaikiu mėgsta žvejoti, skaityti knygas, megzti. Kai turi minutę laisvo laiko, nepraleidžia progos prisėsti prie interneto ir paieškoti naujų receptų.

Na, o kitą savaitė TV3 gardžiosios laidos „Susitikime virtuvėje“ savaitės finalą užvaldys varškės pyragai. Trys dalyvės iš Vilniaus 27-erių Milda Lasauskaitė, 21-erių Gintarė Varnaitė ir 29-erių Kristina Kiburienė pademonstruos, kokių skirtingų gaminių galima prikepti iš vieno ir to paties produkto – varškės. Visos trys vienbalsiai tvirtins, kad bus įdomu palyginti pyragus, bet ar joms bus lengva išrinkti skaniausią gaminį ir skirti konkurentėms „pliusus“ ir „minusus“, kai visos mėgsta varškę? Labiausiai iš visų trijų išsiskirs Kristinos varškės tortas – tuo, kad jis bus ne keptas, o stingdytas šaldytuve. Bet ar šis išskirtinumas, iš pradžių atrodęs privalumu, vėliau nevirs trūkumu?

 

Marijampoliečiai.lt